Kehittäjä - Johann Grander


 

Johann Granderin elämäntehtävä
on palauttaa juomavesi
alkuperäiseen tilaansa,
kaiken elämän lähteeksi,
sillä elämä alkoi vedestä.

 

Profeetta omalla maallaan

Johann Grander jatkoi tutkimuksiaan vuosia ilman taloudellista tukea. Ainoastaan hänen uskonsa ja tahtonsa auttoivat häntä saavuttamaan päämääränsä. Grander-teknologian käyttäjiä on nykyään satoja tuhansia ympäri maailmaa.

 

Itävaltalainen kunniapalkinto

Luonnontutkija ja kehittäjä Johann Granderin elämäntyö sai tunnustuksen 21. syyskuuta 2001, kun Itävallan opetus-, tiede- ja kulttuuriministeriö myönsi hänelle "Itävaltalaisen taiteiden ja tieteiden kunniapalkinnon". Palkinnon luovutti Itävallan presidentti, Dr. Thomas Klestil, ja sitä esitti Johann Granderille ministeriön edustaja Dr. Walter Heginger. Tämän palkinnon myötä Itävallan tasavalta osoitti, ettei se tunnusta vain empiiristä ja rationaalista tiedettä, vaan myös intuitiiviset vapaa-ajattelijat ja heidän työnsä.

 

Vihdoinkin virallinen
tunnustus kotimaassa, Johann
Grander esittelee mitaliaan ja
sertifikaattiaan

 

Onnittelut venäläisiltä
tiedemiehiltä, Juri Rachmaninilta
ja Vladimir Kondratowilta ja
Euroopan parlamentin jäseneltä,
Dr. Hans Kronbergeriltä

 

Venäjä otti ensimmäisen askeleen

Johann Grander oli ensimmäinen itävaltalainen, joka vastaanotti "Venäjän Luonnontieteiden Akatemian Hopeisen Kunniamitalin". Tämä on korkein palkinto, jonka Venäjän Akatemia voi myöntää. Tätä tapahtumaa edelsivät akatemian vuosien kokeet ja tutkimukset, joiden johtopäätös oli: "Tämän menetelmän avulla voidaan vahvistaa veden energia- ja informaatio-ominaisuuksia ja näin tehdä siitä biologisesti arvokkaampaa." Venäjän Tiedeakatemia, jonka jäsenien keskuudessa on 3 Nobel-palkinnon saajaa, meni vielä pidemmälle sanoessaan: "Hänen keksintönsä paljastaa uutta tietoa veden rakenteesta, edistää tieteen ja talouden kehitystä ja on tieteellisesti merkittävä maailmanlaajuisesti."